Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop de parfait in de keukenmachine op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Trek enkele zestes van de sinaasappel en grapefruit en houd apart.
Snijd de schil van beide citrusvruchten en snijd de segmenten tussen de vliesjes uit. Vang het sap op dat vrijkomt. Meng de partjes fruit met de honing.
Breng de parfait op smaak met het opgevangen sap en de sinaasappellikeur.
Schep enkele partjes citrusfruit op de bodem van glaasjes. Spuit er met behulp van een spuitzak een laagje parfait op.
Verdeel er de rest van het citrusfruit over en vul de glaasjes verder af met de parfait.
Plaats in de vriezer en laat minimaal 2 uur aanvriezen.
Garneer met een partje sinaasappel, enkele zestes en een topje Atsina Cress.