Frambozenparfait

Verrine van frambozenparfait
Gang
Nagerecht Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten
Wachttijd
2 uur

Bereidingswijze

  1. Klop de parfait in de keukenmachine op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Breng de parfait op smaak met frambozencoulis en eventueel een scheutje frambozenlikeur.
  3. Zet enkele frambozen rechtop op de bodem van 4 glaasjes en bestrooi met de helft van de rode besjes.
  4. Lepel er een beetje coulis overheen en spuit er met behulp van een spuitzak een laagje parfait op.
  5. Druk er enkele frambozen in met een beetje coulis en vul verder af met de parfait.
  6. Plaats in de vriezer en laat minimaal 2 uur aanvriezen.
  7. Garneer de glaasjes met 2 kletskoppen, frambozencoulis, enkele frambozen en rode bessen.
  8. Bestrooi ten slotte lichtjes met poedersuiker.

Ingrediënten

  • ¼ fles Debic Parfait
  • 125 g frambozen
  • 8 takjes rode bessen
  • 8 el frambozencoulis
  • 8 frambozenkletskoppen
  • poedersuiker

Publicatie datum: 15 mei 2019