Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bereid de barbecue voor op indirect grillen op 225-250°C.
Verwijder de plastic verpakking van de kaas, maar laat deze wel in het ‘houten’ kistje zitten. Zet het kaasje in een vuurvaste schaal.
Prik gaatjes aan de bovenkant in de kaas en smeer er de honing over uit.
Steek er de takjes tijm in en bestrooi met de pijnboompitten.
Plaats indirect op de barbecue en laat in ongeveer 10-15 minuten goed warm worden, waardoor de honing smelt en de kaas helemaal zacht wordt vanbinnen.
Snijd de baguette in dunne plakjes, besprenkel lichtjes met olijfolie en kruid met versgemalen peper.
Grill de plakjes brood om en om op het rooster van de barbecue recht boven de gloeiende kooltjes. Plaats nog even indirect op de barbecue, zodat het brood net wat krokanter wordt.
Serveer de croutons met de warme kaas. Gebruik de croutons als ‘lepeltjes’.