Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm in een steelpan water met honing, steranijs en szechuanpeper.
Laat ongeveer 10 minuten trekken, zeef het vocht en breng opnieuw aan de kook.
Doe de thee in een kom, giet er het hete water over en laat ongeveer 8 minuten staan.
Giet door een zeef, schenk in een lage schaal en plaats in de vriezer. Roer ieder half uur om met behulp van een vork, zodat een mooie granité ontstaat.
Schep de granité in mooie glazen en druppel er aan tafel citroensap overheen, zodat de granité langzaam van kleur zal veranderen.