Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop de parfait in de keukenmachine op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster de hazelnoten in de oven van 180°C tot ze mooi kleuren en hak de helft fijn.
Breng de opgeklopte parfait op smaak met de helft van de likeur en de fijngehakte noten.
Verkruimel de helft van de bastognekoeken, verdeel over de bodem van 4 glaasjes en schenk er de rest van de likeur over.
Spuit met behulp van een spuitzak de parfait in de glaasjes en laat minimaal 2 uur aanvriezen in de vriezer.
Rooster ondertussen de rest van de hazelnoten in een droge pan. Voeg er de kristalsuiker aan toe en laat karamelliseren. Schep uit de pan, laat iets afkoelen en hak fijn.
Bestrooi de glaasjes parfait met de gekaramelliseerde hazelnoot en steek er stukjes bastognekoek in.