Minipavlova met citrusfruit

Minipavlova met citrusfruit, munt en citroenijs
Gang
Nagerecht Hapje
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Rasp ⅙ van de sinaasappel- en grapefruitschilletjes en schep in een kom.
  2. Snijd de schil van de vruchten en snijd het vruchtvlees tussen de vliesjes uit.
  3. Voeg het vruchtvlees toe aan de geraspte schil en schenk er de limoncello bij. Laat minimaal 10 minuten marineren.
  4. Breek de meringue in het midden wat kapot en lepel er het citroenijs in.
  5. Verdeel er het gemarineerde citrusfruit met wat van het aanhangende vocht over.
  6. Garneer met de topjes munt, Atsina Cress en uitgelepelde passievrucht en serveer onmiddellijk.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 Meringa’s Limoncello
  • 1 sinaasappel
  • 1 rode grapefruit
  • 1 gele grapefruit
  • 4 el limoncello
  • 4 grote bollen citroenijs
  • 8 topjes munt
  • 8 topjes Atsina Cress
  • 1 passievrucht

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 15 mei 2019