• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Minipavlova met roodfruit

Minipavlova met roodfruit, yoghurt-bosvruchtenijs en passievrucht
Gang
Nagerecht Hapje
Aantal Personen
4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de aardbeien in vieren.
  2. Breek de meringue in het midden wat kapot en lepel er het ijs in.
  3. Verdeel er de vruchten over en lepel er speels de yoghurt en de coulis overheen.
  4. Garneer met de viooltjes.

Opmaak tip Bereidingstijd: 15 minuten

Tip De limoncello kan vervangen worden door suikersiroop als je het alcoholvrij wilt houden.

Ingrediënten

  • 4 Meringa’s Classica
  • 8 aardbeien
  • 2 passievrucht
  • 12 frambozen
  • 8 takjes rode bessen
  • 4 grote bollen yoghurt-bosvruchtenijs
  • 4 el frambozencoulis
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 8 eetbare viooltjes

Publicatie datum: 15 mei 2019