Pulled pork wrap met chipotle sauce

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 100°C.
  2. Wrijf het vlees in met de kruiden, doe het vlees in een ovenzak of vacuümzak en maak dicht.
  3. Leg in een ovenschaal met deksel. Laat ongeveer 9 uur garen. Het vlees is gaar wanneer je het gemakkelijk met twee vorken uit elkaar kan trekken.
  4. Strijk wat crème fraîche over de tortilla en leg er vervolgens wat sla, tomaten en rode uien op.
  5. Bedek met ongeveer 120 gram pulled pork en rol de wrap op.

Opmaaktip1. Werk af met chipotlesaus en de verkruimelde nachochips.

2. Bestrooi met de verse korianderblaadjes.

Ingrediënten

  • 1,2 kg varkensvlees zonder bot, zoals procureur. Of gebruik kant-en-klare Pulled Pork (naturel)
  • 32 g Santa Maria Pulled Pork rub 532 g
  • 10 st Santa Maria Tortilla XL 30 cm
  • 200 ml crème fraîche
  • 300 g romeinse sla
  • 400 g rode uien, in ringen gesneden
  • 400 g vleestomaten, gesneden
  • 300 ml Santa Maria Chipotle Sauce 890 g
  • 100 g Santa Maria Nacho Chips 475 g
  • verse korianderblaadjes om te serveren

Publicatie datum: 15 mei 2019