Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop de parfait in de keukenmachine op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng de parfait op smaak met Tia Maria en verkruimel er 4 lange vingers in.
Verkruimel nog 4 lange vingers, verdeel de helft over 4 glaasjes en besprenkel lichtjes met wat espresso en Tia Maria.
Spuit er met behulp van een spuitzak een laagje parfait op en verdeel er de rest van de verkruimelde lange vingers over. Schenk er een beetje espresso en likeur over en vul nu verder af met de parfait.
Plaats in de vriezer en laat minimaal 2 uur aanvriezen.
Breng ondertussen de rest van de espresso met de kristalsuiker in een steelpan aan de kook en laat reduceren tot een siroop. Koel terug.
Schenk een laagje koffiesiroop over de parfait.
Bestrooi de rest van de lange vingers met cacaopoeder en garneer er de parfait mee.