Vega Kimchi Quesadilla met sriracha

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten voor de Kimchi in een kom. Laat het minstens 10 minuten rusten. Bij voorkeur 's nachts.
  2. Verdeel de Kimchi over de tortilla's. Zorg ervoor dat je maar de helft van de tortilla bedekt, je moet hem in tweeën kunnen vouwen.
  3. Verdeel de geraspte kaas over de kimchi. Vouw de tortilla's dubbel.
  4. Bak de quesadilla’s in een droge anti-aanbak pan tot beide kanten een mooie kleur hebben en de kaas is gesmolten.
  5. Snijd de tortilla in 4 stukken en leg elke stuk op een groot sla blad, serveer hiernaast de sriracha saus (pittig) of de Santa Maria taco saus medium als salsa.

Ingrediënten

  • 450 g chinese kool fijngesneden
  • 225 g rode kool, fijn gesneden
  • 100 g rode ui, fijn gesneden
  • 20 g Santa Maria Kimchi Spice Mix
  • 30 ml zonnebloem- of koolzaadolie
  • 10 stuks Santa Maria Tortilla with Whole Wheat Medium
  • 500 g kaas van goede kwaliteit, geraspt
  • Santa Maria Sriracha Sauce

Publicatie datum: 15 mei 2019