Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pureer de dadels in een keukenmachine en haal ze eruit.
Pureer de amandelen met de noten grof in de keukenmachine. Voeg de dadels weer toe, samen met de vanille-pasta en het cacaopoeder en draai alles tot een pasta waarin de nootjes nog zichtbaar zijn.
Smelt intussen de chocolade au bain-marie met de amandelmelk. Schep de gesmolten chocolade al draaiend door de notenpasta.
Schep het mengsel in een lage schaal, bekleed met bakpapier, strijk glad en laat in de koeling een paar uur opstijven.
Stort op een snijplank en snijd in stukken van het gewenste formaat.