Laagjes-chiapudding met frambozen

Een chialaagjespudding met frambozen en ander rood fruit als topping.
Gang
Nagerecht Bijgerecht

Bereidingswijze

  1. Meng 150 ml yoghurt met de helft van het chiazaad. Pureer 50 g frambozen met de overige yoghurt en meng het overige chiazaad erdoor. Zet beide mengsels apart afgedekt een nacht in de koeling.
  2. Schep de chiapudding in laagjes in een glas.
  3. Pureer de overige frambozen en wrijf door een zeef. Schep deze coulis op de chiapudding.
  4. Garneer met de (bevroren) frambozen en het andere fruit.

Ingrediënten

  • 250 ml (plantaardige) yoghurt
  • 3 el chiazaad
  • 150 g frambozen + extra om te garneren
  • (diepvries)frambozen om te garneren
  • fruit om te garneren (bijv. aardbeien, granaatappelpitjes, pitahaya)

Publicatie datum: 15 juli 2019