Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng 150 ml yoghurt met de helft van het chiazaad. Pureer 50 g frambozen met de overige yoghurt en meng het overige chiazaad erdoor. Zet beide mengsels apart afgedekt een nacht in de koeling.
Schep de chiapudding in laagjes in een glas.
Pureer de overige frambozen en wrijf door een zeef. Schep deze coulis op de chiapudding.
Garneer met de (bevroren) frambozen en het andere fruit.
Ingrediënten
250 ml (plantaardige) yoghurt
3 el chiazaad
150 g frambozen + extra om te garneren
(diepvries)frambozen om te garneren
fruit om te garneren (bijv. aardbeien, granaatappelpitjes, pitahaya)