Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe de suiker in een fles en schenk de wodka erop. Snijd de rabarber in repen of stukjes en doe deze met de roze peperkorrels en de lavendel in de fles. Hoe meer rabarber, hoe beter de smaak zal zijn. Laat zo minstens een week staan en schud regelmatig.
Passeer de drank en doe deze over in een schone fles. De rabarber heeft zijn smaak en kleur afgegeven dus die kan weg.
Ingrediënten
200 g suiker
600 ml goede wodka
rabarber
1 tl roze peper
2 takjes verse lavendel (te koop bij de verse kruidenthee)