Asian paling toast

Asian paling toastKrokante toast van kletzenbrood met gerookte paling en Aziatische smaken
Gang
Amuse Hapje Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Smeer de gerookte palingfilet met behulp van een kwastje in met oestersaus en snijd vervolgens schuin in tranches.
  2. Snijd de ongeschilde appel in fijne staafjes.
  3. Meng de zure room met de sesamolie en de helft van het sesamzaad. Kruid met zout en peper. Schep in een cornetje of een klein spuitzakje.
  4. Spuit een klein beetje van deze crème op de toastjes en leg er de gerookte paling en staafjes appel op.
  5. Garneer met de zwarte kaviaar en de rest van het sesamzaad.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 4 tranches gerookte palingfilet
  • 1 el oestersaus
  • ¼ groene appel
  • 2 el zure room
  • enkele druppels sesamolie
  • 1 tl zwart sesamzaam
  • 8 Kletzzz toasts gember-cashew
  • 2 tl Cavi-art zwart
  • versgemalen peper
  • zout

Publicatie datum: 15 september 2019