Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg een schone theedoek in een bolzeef die op een kom hangt en schenk er de yoghurt in.
Vouw de doek dicht en laat 12 uur uithangen in de koelkastuks
Meng in een kom chiazaad grondig met volle melk. Roer goed door.
Schep er de cranberry’s en de granaatappelpitjes doorheen en maak zo zoet als je wilt met de vlierbloesemsiroop. Zet de schaal in de koelkast tot de massa begint te ‘hangen’.
Snijd een van de peren in fijne blokjes, maak aan met wat vlierbloesem en voeg een beetje limoensap en -rasp toe.
Verdeel over de bodem van 4 mooie glazen.
Schaaf enkele mooie plakjes van de peer, wrijf in met limoensap en druk aan de binnenkant tegen de rand van het glas.
Verdeel de chiapudding over de glazen en laat 4 uur in de koeling opstijven.
Schep de hangop uit de doek, maak eventueel aan met een beetje vlierbloesemsiroop, limoensap en -rasp en verdeel over de glazen.
Garneer met perenchips, enkele staafjes verse peer en atsina cress.