Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smeer 1 vel brickdeeg in met het eiwit en druk er strak de kruidenblaadjes naast elkaar op, zodat ze mooi vlak liggen. Kruid lichtjes met versgemalen peper en zout en voeg eventueel nog wat passende specerijen toe.
Druk er het andere vel brickdeeg strak op, zodat de kruidenblaadjes mooi strak en zichtbaar blijven.
Steek er ronde chips uit met behulp van een koekjessteker en leg op een siliconenmatje.
Leg er een tweede siliconenmatje op, zodat de chips mooi vlak blijven.
Bak in ongeveer 15 minuten mooi goudbruin en gaar.