New York Style Cheesecake

De New York Style Cheesecake is lekker fris-zoet en mooi kleurrijk. De basis van de cheesecake is zacht van smaak en heeft een romige structuur.
Gang
Nagerecht
Aantal Personen
12

Bereidingswijze

  1. Laat de cheesecake ontdooien en leg de punten netjes naast elkaar op een schaal.
  2. Zet op 4 punten de frambozen en leg er 2 gehalveerde aardbeien op. Leg er een takje rode bessen tegenaan.
  3. Steek er 2 halve kletskopjes in en druppel er een beetje van de coulis over.
  4. Snijd de soesjes doormidden en leg op 4 punten cheesecake 2 halve soesjes.
  5. Snijd de nougat schuin doormidden en leg 2 stukjes tegen de soesjes aan.
  6. Druppel er de carameltopping overheen.
  7. Verdeel de mangoblokjes over de laatste 4 punten cheesecake en steek er de meringuesticks tussen.
  8. Druppel er de coulis overheen en garneer met topjes atsina cress.
  9. Laat je gasten kiezen naar welke cheesecake hun voorkeur uitgaat.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 Partout Cheesecake
  • 12 frambozen
  • 4 aardbeien
  • 4 takjes rode bessen
  • 4 kletskopjes
  • 1 el frambozencoulis
  • 4 Salted caramel soejes
  • 4 stuks Lonka nougat pinda
  • 1 el carameltopping
  • ¼ mango, in blokjes gesneden
  • 12 stukjes meringuesticks
  • 1 el mango-passievruchtcoulis
  • 8 topjes atsina cress

Publicatie datum: 15 september 2019