• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Ontbijtkuchen met ei, ham en kaas

Omdat een goed begin het halve werk is, vormt kruidenkaas de basis van deze flammkuchen. De ham en eieren maken hem bovendien ideaal om te serveren als stevig ontbijt.
Aantal Personen
2

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de bodem met de kruidenkaas.
  2. Leg de ham op de bodem maar laat het midden vrij.
  3. Breek het ei in het midden en bestrooi het geheel met de kaas.
  4. Bak de flammkuchen circa 7 minuten in een oven van 225°C.
  5. Bestrooi met bieslook en serveer direct.

Ingrediënten

  • 1 flammkuchenbodem (kant-en-klaar, diepvries)
  • 100 g roomkaas met kruiden
  • 3 plakjes Schwarzwalder schinken, in repen
  • 1 of 2 eieren
  • 50 g grottenkaas, geraspt
  • 3 sprietjes bieslook, fijngesneden

Publicatie datum: 15 september 2019