Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Prachtig paars van uiterlijk en heerlijk friszuur van smaak: gefermenteerde rodekool. Samen met mals varkensvlees en wat aardappels een uitgebalanceerd gerecht.
Bereid de haxe volgens de aanwijzingen op de verpakking…
Bak de spekjes in wat olie rustig uit. Voeg de ui toe en bak 10 minuten mee. Voeg de zuurkool toe en de wijn en laat op laag vuur 30 minuten zacht stoven.
Kook de aardappels in 20 minuten gaar. Meng tussendoor de mosterd met de zure room. Giet de aardappels af en laat even droogstomen.
Schep de aardappels op een schaal, prak ze met een vork en verdeel de kool erover. Leg hier het vlees bovenop, bestrooi met bosui en serveer met de mosterd-room.