Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de stengels citroengras in de lengte doormidden en prik aan 4 gehalveerde stengels telkens 3 kastanjechampignons. Snijd de stengel die over is zeer fijn.
Leg de spiesen in een bak en marineer met het citroengras, de helft van de stemgember, de helft van de verse gember en de helft van de sojasaus. Kruid met peper en zout en plaats minimaal 1 uur in de koelkastuks
Bereid met tempurabloem en bruiswater een tempurabeslag in de verhoudingen zoals aangegeven op de verpakking. Voeg er de helft van de fijngesneden koriander en de helft van het sesamzaad aan toe en kruid extra met een snufje zout.
Maak een dipsaus van de rest van de koriander, sojasaus, stemgember, verse gember en sesamzaad.
Haal de spiesen door het tempurabeslag en frituur in olie van 170°C mooi goudbruin en krokant.
Laat goed uitlekken op keukenpapier en bestrooi met een snufje zout.