Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schenk 2/3 deel van de getempereerde chocolade in de vorm/en. Laat een minuut of 3 staan, keer de vorm om en laat de chocolade eruit druppelen boven een vel bakpapier.
Tik de zijkant van de vorm stevig met een achterkant van een palet of tempereermes, zodat de overtollige chocolade eruit loopt. Steek de bovenkant van de vormen schoon met een palette mes en laat ze vorm goed opstijven.
Smelt ondertussen de chocolade voor de vulling. Los de koffiepoeder op in de likeur en room en roer door de chocolade tot een homogene massa. Schep in een spuitzak. Als de vulling voldoende is afgekoeld ca. 24/25°C, spuit de in de geprepareerde bonbonvormpjes. Laat de vulling opstijven.
Tempereer indien nodig opnieuw de chocolade en schenk over de vullingen. Steek glad met een paletmes. Laat de bonbons in de koeling opstijven en haal ze uit de vormen.