Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm voor de saus de melk met de slagroom en laat er 10 minuten de espressoboontjes in trekken.
Giet door een zeef, verwarm opnieuw en los er de witte chocolade in op.
Meng de ingrediënten voor de chocolademousse goed met een staafmixer, giet door een fijne zeef en schenk in een sifon. Belucht met 1 patroon en zet koud weg.
Smelt de witte chocolade, schenk op een vel bakpapier en leg er een tweede vel bakpapier op.
Rol uit met behulp van een deegroller tot een dunne laag en laat iets uitharden. Snijd er driehoeken van en laat volledig uitharden.
Dresseer het ijs in een klassieke ijscoupe en spuit er een mooie rozet van de chocolademousse op.
Steek er de wittechocoladegarnering in en schenk er aan tafel de warme chocoladesaus bij. Garneer met enkele chocoladeparels.