• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Stroganoffsaus

Bereidingswijze

  1. Verwarm de Debic Bakken en braden en voeg knoflook en de champignons toe. Zet aan en voeg de tomatenpuree toe.
  2. Ontzuur kort en voeg het paprikapoeder toe.
  3. Blus af met de witte wijn en reduceer kort.
  4. Voeg de fond, paprikacrème en de kookroom toe. Reduceer tot sausdikte.
  5. Passeer door een fijne zeef en breng op smaak met peper, zout en wodka.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 100 ml Debic Bakken en Braden
  • 140 gram tomatenpuree
  • 10 gram paprikapoeder
  • 2 tenen knoflook
  • 200 gram champignons
  • 500 ml kalfsfond
  • 100 ml witte wijn
  • 50 ml wodka
  • 1500 ml Debic Kookroom, Original
  • 200 gram Garniture Groentencrème gerookte paprika
  • Zout / peper

Publicatie datum: 15 november 2019