Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng het vlees met de ketjap, oestersaus, rode peper, komijn en koriander, uien en knoflook. Laat afgedekt op het aanrecht 1 uur staan. Schep af en toe om.
Kook of stoom de rijst gaar en meng de taugé erdoor. Neem het vlees uit de marinade (bewaar de marinade) en dep droog. Verhit de olie en bak hierin het vlees op hoog vuur rondom enkele minuten. De buitenkant moet mooi donker zijn, van binnen mag het rauw blijven. Meng de marinade en ingrediënten er weer door en voeg de koriander toe. Laat het vlees even rusten en snijd in dikke repen.
Verhit de tortillas kort en beleg met de sla, komkommer, tomaat, rijst en het vlees. Bedruppel met wat vleesvocht. Rol op en serveer direct. Geef de mais erbij voor een knapperig accent.