Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Plet de plakken vlees een beetje zodat de structuur wat 'breekt' en meng met de sojasaus. Zet afgedekt 12 uur weg.
Meng de kool met de azijn en een flinke snuf zout. Marineer een half uurtje zodat de kool zacht wordt en mooi roze kleurt.
Dep het vlees droog, bestuif rondom met bloem, haal door het ei en druk ze stuk voor stuk stevig in de panko. Zorg ervoor dat het rondom goed bedekt is.
Verhit de frituurolie tot 180°C en frituur hierin de schnitzels in circa 5 minuten goudbruin. Laat ze uitlekken en een paar minuten rusten op keukenpapier.
Besmeer 4 sneden brood met de tonkatsusaus, verdeel de kool erover, leg er een schnitzel op en bedek met nog een snee brood. Serveer direct.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
4 dikke plakken varkensfilet (Iberico of Livar), ca. 150 g per stuk
4 el Tomasu sojasaus
100 g rode spitskool, in flinterdunne reepjes
2 el rijstazijn
4 el bloem
2 eieren, losgeklopt
8 flinke el panko
3 liter frituurolie
4 el tonkatsusaus
8 dikke plakken zacht witbrood (naar wens met of zonder korst)