Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de kroon van de aubergines en snijd ze in de lengte in dikke plakken. Meng de miso met de sojasaus en bestrijk hiermee de aubergines. Laat ze in een schaal 30 minuten marineren.
Meng het meiknolletje met de komkommer en de azijn. Voeg zout naar smaak toe en laat even marineren.
Dep de aubergineplakken droog, bestuif rondom met bloem, haal door het ei en druk ze stuk voor stuk stevig in de panko. Zorg ervoor dat het rondom goed bedekt is.
Verhit de frituurolie tot 180°C en frituur hierin de plakken in circa 4 minuten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Serveer met het komkommermengsel, bestrooid met sesamzaad.