Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Zet een medium sterke kop lapsang souchongthee (circa 200 ml). Laat enkele minuten trekken. Meet 75 ml af en laat afkoelen.
Stoof de zwam in de rest van de thee met het scheutje whiskey in enkele minuten beetgaar en laat afkoelen in het vocht.
Meng de thee met de whiskey, suikersiroop, Grand Marnier en een paar druppels limoensap in een shaker. Doe er wat ijsblokken bij en schud tot het mengsel koud is.
Schep crushed ice in een glas. Zeef de cocktail erboven en schenk het gingerbeer erbij.
Leg de zwam erin en zet er een klein takje rozemarijn in. Steek een ander stukje rozemarijn aan en leg het er rokend naastuks Serveer direct
Producten uit dit recept
Ingrediënten
1 zakje lapsang souchongthee
1 stuk koraalzwam (of een andere decoratieve paddenstoel)