Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Spoel de rijst onder de kraan tot het water helder is. Kook de rijst circa 15 minuten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat iets afkoelen en meng er wat sushi-seasoning door.
Beleg voor de grote rollen een norivel tot circa twee derde met een flinke laag rijstuks Rol stevig op en snijd er dikke plakken van voor het pandahoofd.
Knip uit een ander norivel de ogen, neus en mond.
Maak met een half vel de oren door er een dun laagje sushirijst op te leggen. Rol strak op en snijd tweemaal zoveel plakken als je hoofdjes hebt.
Leg de oren op de kop en knip nog een rondje uit een norivel voor decoratie op de oren.