Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schenk de bouillabaisse in een hoge pan en verwarm deze rustig op een middelhoog vuur. Roer af en toe door om aanbranden te voorkomen.
Verwarm een grillpan. Druppel olijfolie over de plakken desembrood en grill aan beide kanten tot krokante toast in de grillpan.
Snijd de langoustines in de lengte doormidden en verwijder het darmkanaal. Kruid met peper en zout. Gril op de schaalkant in de grillpan waarin zojuist de toast is gebakken.
Open het blikje sardientjes, maar laat het deksel wel zitten. Snijd de gegrilde paprika in linten en verdeel over de sardientjes. Lepel er een beetje tapenade op en garneer met fijne topjes kervel.
Verdeel de bouillabaisse over 4 vuurvaste glazen en leg op ieder glas een desemtoastuks
Leg er een mooie lepel tapenade op en leg er 2 gehalveerde langoustines op.
Garneer met topjes kervel en serveer met de sardientjes.