Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Breng voor de gele gelei de smoothie met de agaragar (weeg af met een grammenweegschaal) aan de kook en kook 1 minuut door.
Verdeel de massa over de bodem van 4 glazen, plaats in de koelkast en laat goed opstijven. Houd een beetje van de gelei achter.
Klop voor de mousse de tiramisu op tot deze zeer luchtig is en meng er de mango doorheen. Schep in een spuitzak en spuit een mooie laag van de mousse op de opgesteven gelei. Plaats 30 minuten in de koelkast zodat het nog iets kan opstijven.
Breng voor de groene gelei de smoothie met de agaragar (weeg af met een grammenweegschaal) aan de kook en kook 1 minuut door. Laat afkoelen. Maak de kiwi schoon en snijd in plakjes. Meng met de mango door de gelei en verdeel over de mousse.
Breng voor de groene gelei het sap met de gepureerde kiwi, eventueel een beetje kleurstof en de agaragar aan de kook, kook 1 minuut door en schenk door een zeer fijne zeef. Laat afkoelen.
Zet de glazen met de reeds gemaakte laagjes schuin in een ovenschaal en schenk er nu de afgekoelde gelei in, zodat een schuine laag van gelei ontstaat. Laat gedurende 1 uur goed opstijven in de koelkastuks
Meng de blokjes kiwi en mango.
Zet de glazen weer rechtop als de gelei is opgesteven en schep het fruit langs de schuine gelei.
Mix pulserend met behulp van een staafmixer de lecithine (exact afgewogen met de grammenweegschaal) en het appelsap tot een stabiel schuim met stevige bellen ontstaat.
Schep het schuim over het glas en serveer onmiddellijk.