Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smeer ieder vel brickdeeg in met olijfolie en leg ze half over elkaar in een rechthoekige quichevorm. Zorg dat het elkaar goed overlapt.
Klop de slagroom los met de eieren, de eidooiers en de tijm. Kruid met zout en peper en meng er de prei doorheen.
Schenk deze vulling in de vorm.
Snijd de coppa in reepjes en verdeel over de vulling.
Maak de verschillende soorten ui schoon. Snijd de sjalotten in de lengte doormidden en snijd de rode en zoete ui in dikke ringen.
Verdeel over de vulling en druk er iets in.
Plaats in de voorverwarmde oven en bak in 45-50 minuten goudbruin en gaar. Test dit door er met een prikker in te prikken. Komt deze er schoon uit, dan is de taart gaar.
Laat iets afkoelen en serveer warm, lauwwarm of koud.