Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar.
Smeer de beekridderfilets in met de marinade en laat dit marineren tot de oven is voorverwarmd.
Snijd de Chinese kool fijn en was goed. Laat uitlekken in een vergiet.
Snijd de groene aspergetips schuin af maar laat de topjes zeker heel.
Neem per persoon een groot vel bakpapier en leg in het midden een flinke hand Chinese kool en een paar aspergetips.
Lepel er nog wat marinade en enkele aspergekopjes overheen.
Vouw het bakpapier zeer goed dicht en plaats op een bakplaat in de voorverwarmde oven.
Gaar in ongeveer 15-20 minuten.
Open de pakketjes en garneer met topjes koriander, fijngesneden lente-ui, sesamzaad en furikake. Eventueel kun je het nog wat pittiger maken door er fijngesneden rode peper overheen te strooien.
OpmaaktipAls je het pakketje pas aan tafel openmaakt komt je een rijke geur tegemoet.