Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de witte en groene asperges en snijd er de harde onderkant af.
Kruid de landhoen aan de binnenkant met zout en peper.
Vul de landhoen met het kipgehakt en marinade, leg er de asperges op en lepel er 2 eetlepels marinade overheen.
Bind de landhoen mooi op met slagerstouw en wrijf rondom goed in met de rest van de marinade.
Braad de landhoen in de voorverwarmde oven tot deze mooi gekleurd is en een kerntemperatuur van 70 graden heeft bereikt. Controleer dit met een kernthermometer. Reken hiervoor ongeveer 40 minuten.
Kook ondertussen de krieltjes in ongeveer 15-20 minuten gaar in gezouten water. Giet af, voeg er de peterselie, de roomboter en ruim versgemalen peper en zout aan toe. Schep goed om.
Presenteer de landhoen op de krieltjes, garneer met de rozemarijn en partjes citroen. Snijd de landhoen aan tafel aan.