Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Doe het bakmeel in een kom en voeg er de olijfolie en het water aan toe.
Kneed tot een samenhangend deeg en voeg nog wat extra bakmeel toe als het te dun is of juist een scheutje water als het te stevig is.
Verkruimel de fetakaas en meng door het deeg.
Vet een vuurvaste pan in met olie en verdeel het deeg over de bodem.
Verdeel er de olijven en de ansjovisfilets over en druk in het deeg.
Maal wat versgemalen peper en een klein snufje grof zout over het deeg en druk er her en der nog wat takjes tijm, oregano, rozemarijn en blaadjes salie in.
Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 35-40 minuten mooi goudbruin en gaar.
Neem uit de oven, druppel er lekker wat van de goede olijfolie overheen en laat je gasten zelf een stuk van het brood scheuren of snijden.