Pittige buikspek met groentecurry

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4
Bereidingstijd
15 minuten

Bereidingswijze

  1. Verwarm de groentecurry volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd het buikspek in dunne plakken en smeer met behulp van een kwast aan beide kanten in met de gele curry.
  3. Verwarm in een anti-aanbakpan een scheutje zonnebloemolie en bak het buikspek op een niet te hoog vuur aan beide kanten mooi goudbruin en krokant.
  4. Dresseer het buikspek op het bord en garneer met geplukte koriander en gebakken uitjes. Serveer er de groentecurry apart bij met een partje limoen.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 600 g sous-vide gegaard buikspek
  • 2 el Bresc gele curry
  • 800 g groentecurry op Thaise wijze
  • 4 takjes verse koriander
  • 4 partjes limoen
  • 2 el gebakken uitjes
  • scheutje zonnebloemolie

Bijpassende dranksuggestie

Publicatie datum: 15 februari 2020