Soezenspiesen

met de smaken aardbei, straciatella & salted caramel

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
3

Bereidingswijze

Voor één straciatella spies

  1. Laat de soesjes in de koelkast langzaam ontdooien.
  2. Smelt de chocoladedruppels in een kommetje in de magnetron en schep in een klein spuitzakje of een cornetje.
  3. Prik om en om de soesjes en de brownie aan een spies.
  4. Spuit er dunne streepjes van de gesmolten chocolade over en garneer met de chocoladegarnering.

Voor één salted caramelspies

  1. Laat de soesjes in de koelkast langzaam ontdooien.
  2. Schep de Caramelz in een klein spuitzakje of een cornetje.
  3. Prik om en om de soesjes en de fudge aan een spies.
  4. Spuit er dunne streepjes van de Caramelz over en garneer met de karamelgarnering.

Voor één aardbeienspies

  1. Laat de soesjes in de koelkast langzaam ontdooien.
  2. Smelt de chocoladedruppels in een kommetje in de magnetron en schep in een klein spuitzakje of en cornetje.
  3. Prik een opgevouwen zuur matje aan een prikker en spies er een soesje aan, gevolgd door een spekje
  4. Spies er nog een soesje, een spekje en een soesje aan en eindig met een zuur matje.
  5. Spuit er dunne streepjes van de gesmolten chocolade over en garneer met de bloemblaadjes.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

Voor één straciatella spies

  • 3 stuks soesjes straciatella
  • 3 blokjes brownie
  • 1 el. chocoladedruppels melk
  • 1 theel. chocoladeparels of chocoladekrullen

Voor één salted caramelspies

  • 3 stuks soesjes salted caramel
  • 3 blokjes caramelfudge
  • 1 el Caramelz
  • 1 theel. karamelparels of caramelgarnering

Voor één aardbeienspies

  • 3 stuks soesjes aardbei
  • 2 zure matjes
  • 2 spekjes
  • 1 eetl. chocoladedruppels wit
  • Garneer met enkele bloemblaadjes van eetbare bloemetjes

Publicatie datum: 15 februari 2020