Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Laat de croissants ontdooien, druk plat en rol het geheel uit tot een plak deeg. Let op, rol het niet te dun uit.
Steek er 4 mooie cirkels uit. Leg de cirkels naast elkaar in een smal, ingevet bakblik.
Plaats in de voorverwarmde oven.
Bak in ongeveer 20 minuten mooi goudbruin en krokant. Neem uit de oven en laat afkoelen.
Maak de rode ui schoon, schaaf in dunne ringen en zet op ijswater.
Schaaf de radijsjes in dunne plakken en zet eveneens op ijswater.
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Verwarm een scheutje olijfolie in een antiaanbakpan en rooster er kort de garnalen in. Voeg een druppeltje srirachasaus toe en blus af met limoensap en -rasp. Schep de garnalen uit de pan.
Rooster de ananas, mango en jalapeñopeper kort in de pan waarin zojuist de garnalen zijn gebakken. Voeg de koriander toe.
Schep een beetje van deze salsa in de tacro's en verdeel er de garnalen over.
Garneer met de uitgelekte radijsjes, rode ui en daikon cress.
Werk af met de rest van de salsa en enkele druppels srirachasaus.