Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel met de havervlokken, olie, snufje zout en 90 gram ahornsiroop. Voeg er havermelk aan toe en meng goed door.
Schil de peren, snijd in parten en snijd er het klokhuis uit.
Verwarm de rest van de ahornsiroop in een antiaanbakpan en karamelliseer er de parten peer in.
Klop de plantaardige room met behulp van een garde of een handmixer tot het mooi lobbig is.
Verwarm een wafelijzer tot deze goed heet is, vet goed in en schep er 2 lepels van het beslag op. Sluit het wafelijzer en bak de wafels mooi goudbruin en gaar.
Neem voorzichtig uit het ijzer en dresseer op het bord.
Verdeel er de gekaramelliseerde peer over en lepel er een mooie lepel lobbige room over.
Garneer met de atsina cress en de bloemetjes en bestrooi met poedersuiker.