Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Zet een ruime pan met water en een snuf zout op en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking al dente. Giet af, maar vang wel een beetje van het kookvocht op.
Kruid ondertussen de kipfilets met zout en peper en bak ze in een anti-aanbakpan mooi krokant op het vel, draai om en laat rustig verder bakken tot het vlees mooi gaar is. Reken hiervoor in totaal ongeveer 12-15 minuten.
Maak de avocado schoon en lepel het vruchtvlees in de mixer. Voeg er de knoflook, spinazie, basilicum, limoensap en pijnboompitten aan toe. Kruid met zout en peper en mix glad.
Voeg een beetje van het kookvocht toe, zodat een mooie puree ontstaat.
Meng de puree met de nog hete pasta en draai rondom een vleesvork.
Dresseer op het bord. Trancheer de kipfilets en serveer naast de pasta.
Garneer met de limoenrasp en eventueel enkele blokjes avocado.