Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de zoete aardappel in 5 minuten gaar. Pureer met een staafmixer en meng het sap van 1 limoen erdoor. Breng op smaak met zout en laat afkoelen.
Snijd de peentjes en de courgette in de lengte in dunne reepjes. Meng alle groenten en de peper met het overige limoensap. Breng op smaak met zout, besprenkel met de olijfolie en laat alles 10 minuten marineren.
Snijd intussen de vis in dunne plakjes en verdeel over 4 kleine borden. Besprenkel met de jus van de groenten zodat de vis een beetje 'gaart' door het zuur. Bestrooi de vis met fleur de sel.
Neem de groenten uit de jus en verdeel over de vis. Serveer met quenelles zoetzure aardappelpuree en Borage Cress.