Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de pastinaken met een dunschiller en gebruik de schillen voor een andere bereiding zoals bijvoorbeeld drogen of frituren. Snijd de pastinaak in gelijke delen en meng met de Debic Bakken & Braden.
Rooster de pastinaak op de barbecue gaar op 190°C totdat deze mooi bruin gekleurd is.
Voeg de slagroom toe en breng het geheel over in de blender.
Cutter de warme pastinaak fijn in de blender en voeg de kookroom en oploskoffie toe. Breng op smaak met zout. Voeg eventueel meer slagroom toe als de crème te dik is.
Wrijf de crème door een fijne zeef. Dek de crème af met plastic folie en warm rustig op in de pan met een spatel.