Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Pel het ei, snijd hem doormidden en verwijder de dooier. Snijd het eiwit in blokjes. Snijd de zeekraal rauw in stukjes. Snijd 2 takjes codium in stukjes, Snijd de radijs in blokjes. Meng alles door elkaar.
Leg de haringen op borden. Leg er een stukje codium als 'staart' bij. Verdeel het zeekraalmengsel erover. Bestrooi met de bieslook en bestuif met het algenpoeder.
Producten uit dit recept
Ingrediënten
1 ei, hard gekookt
4 takjes zeekraal
6 takjes codium (of minder, beetje afhankelijk van het formaat)