Hollandse nieuwe met ei, zeekraal en codium

Gang
Hapje Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Pel het ei, snijd hem doormidden en verwijder de dooier. Snijd het eiwit in blokjes. Snijd de zeekraal rauw in stukjes. Snijd 2 takjes codium in stukjes, Snijd de radijs in blokjes. Meng alles door elkaar.
  2. Leg de haringen op borden. Leg er een stukje codium als 'staart' bij. Verdeel het zeekraalmengsel erover. Bestrooi met de bieslook en bestuif met het algenpoeder.

Producten uit dit recept

Ingrediënten

  • 1 ei, hard gekookt
  • 4 takjes zeekraal
  • 6 takjes codium (of minder, beetje afhankelijk van het formaat)
  • 2 witpuntradijsjes, schoongemaakt
  • 4 Hollandse nieuwe
  • 2 takjes bieslook, fijngesneden
  • 1 tl algenpoeder (Koppert Cress)

Publicatie datum: 15 mei 2020