Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de knolselderij en snijd in gelijke stukken. Meng met de Debic bakken en braden. Breng over in een gietijzeren bak en rooster de knolselderij gaar op de barbecue. Schep regelmatig door zodat alles gelijkmatig gaart.
Cutter de gare knolselderij samen met de groentefond fijn in de blender en zet opzij.
Breng de kookroom aan de kook en reduceer totdat deze gaat binden. Cutter de kookroom samen met de kruiden fijn in de blender.
Passeer door een fijne zeef en zet opzij. Voeg beide componenten samen en kook in tot een mooie saus en breng eventueel op smaak met zout.