Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Gril de langoustinekoppen aan op de barbecue en voeg deze toe aan de schaaldierenfond. Laat gedurende 30 minuten infuseren op laag vuur.
Passeer de fond door een fijne zeef.
Was de aardperen goed en meng goed met de Debic Bakken en Braden. Rooster gaar op de barbecue op 180°C.
Cutter de aardperen samen met de fond fijn in de blender, passeer door een zeef en zet opzij.
Fruit de chorizo, ui, knoflook aan in de Debic Bakken en Braden. Voeg de Debic Kookroom en de saffraan toe en laat gedurende 30 minuten infuseren.
Passeer door een fijne zeef en zet opzij.
Voeg beide componenten samen en kook in tot een mooie saus en breng eventueel op smaak met zout. (er is weinig tot geen zout nodig omdat de smaken al erg geconcentreerd zijn).