Walking Out (LOW alcohol)

cocktail
Gang
Drank
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Vul een wijnglas met crushed ice om het voor te laten koelen. Snijd het citroengras en de gemberwortel in stukjes en doe ze in een shaker. Kneus de inhoud van de shaker met een muddler.
  2. Voeg de suikersiroop, het citroensap, de lycheelikeur en de Loopuyt Virgin toe. Vul de shaker volledig met ijsblokjes en shake goed.
  3. Verwijder het crushed ice uit het gekoelde wijnglas en vul het wijnglas met ijsblokjes. Schenk de cocktail door een barzeef in het glas en top af met de Captain Kombucha Ginger & Lemon.
  4. Garneer met de plakjes gemberwortel en het citroengras.

Ingrediënten

  • crushed ice
  • 6 cm citroengras
  • 2 cm gemberwortel
  • 10 ml suikersiroop (2 delen suiker op 1 deel water)
  • 25 ml versgeperst citroensap
  • 20 ml Kwai Feh lycheelikeur
  • 40 ml Loopuyt Virgin
  • ijsblokjes
  • Captain Kombucha Ginger & Lemon

Garnering

  • 1-3 dunne plakjes gemberwortel
  • 1 stengel citroengras

Publicatie datum: 15 mei 2020