Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Vul een wijnglas met crushed ice om het voor te laten koelen. Snijd het citroengras en de gemberwortel in stukjes en doe ze in een shaker. Kneus de inhoud van de shaker met een muddler.
Voeg de suikersiroop, het citroensap, de lycheelikeur en de Loopuyt Virgin toe. Vul de shaker volledig met ijsblokjes en shake goed.
Verwijder het crushed ice uit het gekoelde wijnglas en vul het wijnglas met ijsblokjes. Schenk de cocktail door een barzeef in het glas en top af met de Captain Kombucha Ginger & Lemon.
Garneer met de plakjes gemberwortel en het citroengras.
Ingrediënten
crushed ice
6 cm citroengras
2 cm gemberwortel
10 ml suikersiroop (2 delen suiker op 1 deel water)