Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de krieltjes in water met wat zout in circa 10 minuten gaar. Kook de zeesla en zeekraal de laatste 10 seconden mee. Giet alles af en laat uitdampen.
Meng mosterd, azijn en arganolie tot een dressing. Meng de nog warme aardappelen erdoor met de zeevenkel en wat gedroogd zeewier. Breng op smaak met peper (zout is waarschijnlijk niet nodig).
Producten uit dit recept
Ingrediënten
500 g krieltjes, goed gewassen en de grootste gehalveerd