Meer informatie over de aangescherpte coronamaatregelen en belangrijke veiligheidswaarschuwing.

  • Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Carpaccio van buffelhaas met buffelmozzarella

Gearroseerde knolselderij met crème van knoflook, bladselderijsaus en kappertjes
Voorgerecht 4 Lunchgerecht

Bereidingswijze

1. Snijd het vlees in dunne plakken en verdeel over de borden.

2. Leg er een bolletje buffelmozzarella op, bestrooi met de pistache, kervel, dragon, Parmezaan en kappertjes. Breng verder op smaak met olijfolie, peper en zout. Serveer direct.

Liever vega? Gebruik de carpaccio van oesterzwammen van GRO uit het diepvriesschap. Garneer met dezelfde ingrediënten.

Ingrediënten

  • 1 stukje buffelhaas (ca. 300 g), gevliesd
  • 250 g buffelmozzarella, in vieren
  • 2 el pistachenoten, grof gemalen
  • 2 takjes kervel, de blaadjes geplukt
  • 2 takjes dragon, de blaadjes geplukt
  • klein stukje Parmezaan, geraspt
  • 2 tl kappertjes (in het zuur)
  • olijfolie, naar smaak