Dit heerlijk malse stoofgerecht van kalfswang en -tong heeft een lichtzoete smaak. Het bijgerecht is een bittere salade van friseesla met een dressing van walnotenolie en mosterd en levert een heel fijn smaakcontrast op.
Dit heerlijk malse stoofgerecht van kalfswang en -tong heeft een lichtzoete smaak. Het bijgerecht is een bittere salade van friseesla met een dressing van walnotenolie en mosterd en levert een heel fijn smaakcontrast op.
Tip 1Kalfswang is, als je het langzaam stooft, een van de boterzachtste vleesgerechten. Heb je weinig tijd? Sligro heeft ook heerlijke, sous vide gegaarde kalfswang van Meierijsche Roem.
Tip 2 De rest van de bouillon kun je gebruiken om groenten in te koken, voor risotto of om vlees (of vis) te garen. Let er wel op dat de bouillon sterk van smaak is, maar ook wat zoetig. Voeg daarom eventueel citroen of azijn toe voor wat frisheid.
Publicatie datum: 15 juli 2020