Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Smelt de boter in een pan op lage stand. Voeg de stukjes witte chocolade toe en laat smelten.
Klop in een mengkom de eieren en lichte basterdsuiker los. Meng het chocolademengsel door de eiermassa. Meng als laatste de bloem door dit beslag en zorg ervoor dat er geen klontjes in blijven zitten.
Giet het beslag in het brownieblik en klop eventuele luchtbellen eruit. Bak de blondie circa 30 minuten in een oven van 160°C en laat afkoelen in de vorm.
Kook de kersencoulis op met de agar en laat enkele minuten doorkoken.
Laat het mengsel helemaal koud worden. Draai het fijn in de keukenmachine. Schep de kersengelei in een spuitzak.
Roer de monchou los en voeg de citroenrasp en het citroensap toe.
Verdeel de monchoucrème over de blondie. Verkruimel hier de bastognekoekjes overheen en verdeel de kersen erover. Werk af met toefjes kersengelei.