Niet de smakelijke variëteit die je in onze vestigingen vindt, maar zeker belangrijk - we gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden wanneer je bij ons winkelt. Als je onze website bezoekt ga je akkoord met al onze cookies en de bijbehorende verwerking van je persoonsgegevens. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Privacybeleid
en
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteit van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld. Zo wordt je herkend tijdens het browsen op de website, Kun je afrekenen en blijft de website veilig.
Hiermee verbeteren we de functionaliteit van de website door het gebruik ervan te meten. Schakel je deze in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Zo krijg je relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses en kun je informatie delen via social media.
Zo kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Relevante advertenties en andere content op basis van jouw interesses kunnen zo worden afgestemd.
Doe de roomboter in de kom van de keukenmachine of klop deze met behulp van een handmixer.
Klop de boter volledig wit en luchtig en voeg er de melange aan toe. Laat nog even kloppen en controleer of het voldoende gekruid is. Voeg anders nog wat extra melange of peper en zout toe.
Schep de boter in een spuitzak en knip er een klein puntje af.
Open het blik met de slakken, giet af en laat goed uitlekken.
Spuit een beetje kruidenboter in de slakkenhuisjes, dat voorkomt dat de slakken er helemaal in zakken.
Druk er een slakje in en leg de huisjes met de opening naar boven op een ovenschaal of een klassiek slakkenbordje.
Spuit de huisjes bijna vol met de rest van de kruidenboter.
Bak het stokbrood in ongeveer 10-15 minuten mooi goudbruin en krokant.
Plaats na enkele minuten de slakken erbij in de oven en laat deze bakken tot de boter goed gaat pruttelen.
Serveer de gloeiendhete slakken met het gesneden brood en gebruik dit om de boter mee te dippen.